понеделник, 15 февруари 2010 г.

Отново на линия :)

След кратко творческо отсъствие отново подхващам нещата от живота, вече и на още една трибуна : euinside.eu. Това никак не означава, че този блог ще бъде занемарен, напротив. Просто ще диверсифицирам интересите си за свое и ваше улеснение:) Днес четете:
Докато твърди, че се нуждае от диверсификация на газовите доставки, засега Европа променя само маршрутите, но не и източника: Русия. И какво разбираме под Европа също е интересен въпрос. Защото когато става дума за Русия, явно европейските страни предпочитат двустранните отношения. И енергийните проекти са красноречив пример за това, защитавайки предимно националните, но не и общностните интереси. Прочети цялата статия


Share

6 коментара:

  1. Какво не и хареса на думичката "разнообразявам?"

    ОтговорИзтриване
  2. Нищо против нямам думата, просто диверсифицирам ми носи особена ирония, ако прочетеш статията, ще разбереш:)

    ОтговорИзтриване
  3. А какво е "euinside.eu"? Кои имена стоят зад тези буквички? Какво е финансирането му? Каква му е целта?

    ОтговорИзтриване
  4. euinside.eu e авторски проект на моята колега и приятел Аделиа Марини. Работим само двете и го финансираме със своя труд и този на наши приятели и съмишленици. Търсим финансиране по европейски проекти, нвапример, но досега не сме получили такова. Така че идеята е напълно прозрачна и открита, целта е да правим компетентна и сериозна медиа, а най-вече независима.

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря за обясненията. Желая успех.

    ОтговорИзтриване