петък, 23 октомври 2009 г.

Волен Сидеров от трибуната на Народното събрание. Без думи.

Share

26 коментара:

  1. КАКЪВ Е СЪВЕТА ! !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. На това се казва изказване.
    Ясно, кратко и по същество:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Само че проблемът на Сергей не се състои в неговата сексуалност, ами в липсата на управленчески качества. И докато хората не го проумеят това, Българията ще си има депутати с качествата на СтаниШеф и Болен Сидеров. Ами така де, всеки народ си заслужава управниците...

    Колкото до Сидеров, в истински демократичните държави за подобно изказване щяха да му свият перките. Но и аз пък какви ги плещя - в истински демократичните държави хората като Сидеров и Станишев могат да разглеждат парламента единствено на пощенска картичка.

    ОтговорИзтриване
  4. Сидеров е бледо копие на Йорг Хайдер, а хомофобията му се дължи на факта, че лапа пишки тайно. Второ - доведеният му син Митко е гей.

    ОтговорИзтриване
  5. Въобще не съм съгласен с мнението на Сандо. Това че българия е девета дупка на кавала по демократичност, а може би по този критерий нея на кавала въобще я няма, е ясно. Но нека да не фетешизираме „истинските демокрации„ които също са пълни с кусури, на едро друго ниво разбира се.Що се отнася за сексуалната ориентираност например и в „истинските демокрации„ не се правят компромиси.
    Изказването на Сидеров е забавно от гледна точка на подтекста който се влага в понятието „гей„. Първо е игра на думи.
    Ако аз кажа: Имам един съвет към вас Александър, сандър, Александър...сандър„ -това обидно ли ще е? Би трябвало да е , защото на английски „сандър„ означва машина за шкуркане или може и да е комплимент, ако го приемем метафорично нали,ама кой знае.
    Думата „Гей„ освен битовото съдържанието за хоимосексуализъм, съдържа и доста друг подтекст заложен в речника-весел, радостен, игрив, Разпуснат, Безцеремонен, това са все определения отнасящи се за един „гей„ Който до толкова се „разпаса„ в политическото и икономическото си управление, че заслужено всички взеха да го наричаме „гей„.

    ОтговорИзтриване
  6. До хинкофф: Нещо не разбирам какво ще рече, че в "истинските" демокрации не се правят компромиси по отношение на сексуалната *ориентираност*??? Примерно някоя парламентрано представена партия в Германия оспорва избора на външния министър или кмета на Берлин, защото са хомосексуални?

    Напълно подкрепям Сандо и реакциите на просташкото изкаване на Сидеров са просто тъжни. Още повече, че се очаква толкова интелигентно написан блог да се чете от интелигентни хора. Последното нещо, което ме интересува, е сексуалната ориентация на човек, с когото нямам и не искам да имам интимни отношения. От премиера си очаквам да си върши работата, която хич не е малко и лека, а не да покорява сърцата (и някои други органи) на пърхащи с мигли репортерки. Още повече, че да седнеш да правиш намеци за сексуалната ориентация на един тотално провалил се премиер е проява на интелектуално безсилие. Точно на Станишев има човек за какво да му се подиграва по напълно коректен начин.

    ОтговорИзтриване
  7. до Кутсков
    Първо: Ако г-жа Ковачева иска блога и да се чете само от интелигентни хора, а не и от простаци като мен, може просто да си го направи с опция блога да се посещава само от ограничен кръг хора, които си имат парола за достъп към него или просто да ме „блокира„ да не го посещавам аз.
    В случая той се разпространява свободно и може да се чете от всички, включително и от мен.
    А относно коментирания материал който се предлага в блога, г-жа Ковачева не е НАПИСАЛА нищо кой знае колко интелигентно вж. заглавието. Интелигентен е подбора на ВИДЕО материла.
    Второ: Явно не сте прочели добре горния ми коментар, но явно първо „адвокатстваме„, пък после може и да почетем. Там съм дал обяснение какво според мен се влага в понятието „гей„ освен общоприетия хомосексуалния смисъл. Освен това въпросният eks премиер, не смята че се е провалил, той все още продължава да убеждава публиката че неговото управление е било много успешно. Което е крайно просташко, нали! Така че всякакви подигравки по негов адрес са напълно допустими. Дори и просташки.
    Трето и последно: Какво съм имал предвид с изказването че в „истинските„ демокрации не се правят компромиси със сексуалната ориентация и да допълня, към политици намесени пряко в държавното управление. Абсолютно нищо повече нямам предвид, освен това което казвам.

    ОтговорИзтриване
  8. Палячовци в Парламента. А ние седим и ги гледаме все едно това е поредното шоу по телевизията, само дето няма SMS-и, но пък си носим последствията от тяхното бездарие всеки ден.

    ОтговорИзтриване
  9. Е, авторката на блога мъдро се е измъкнала без коментар и ни гледа сеира.
    Не съм убедена, че някой наистина мисли Станишев за гей и нападките не са толкова срещу неговата сексуална ориентация,а срещу качествата, с които се свързва в нашата народопсихология хомосексуализмът. В някои парламенти стават и по-страшни неща, но обикновено те са по-наизток. И въобще, забележките относно външността и сексуалността на хората са неуместни и невъзпитани. Сидеров като е толкова ербап да му каже, че е базгръбначно мекотело, крадец, лъжец и пр., но с такива тийнейджърски номера само се излага.

    ОтговорИзтриване
  10. Важно е все пак да помним едно: ако държим високо знамето на парламентарната демокрация и политическия плурализъм всичко ще се оправи от само себе си!

    ОтговорИзтриване
  11. На това му се казва - редко щастие, при това спуснато от високо...

    ОтговорИзтриване
  12. Ами ако бяхте чули какви ги дрънкаше Станишев 2 минути преди това изказване, сигурно и вие щяхте да го наричате "гей", или по-скоро някой синоним, като "гей", в случая, нямаше да има нищо общо със сексуалната му ориентация...

    ОтговорИзтриване
  13. Ами ако се налагаше да го слушам на живо сигурно нищо нямаше да му казвам, направо щях да действам.

    ОтговорИзтриване
  14. До Петър Мичев
    И Аз не съм чул. Благодаря за информацията друже. Останалите също предполагам не са чули за какво става дума, освен този кадър от видеото. Понеже не гледаме „контрола„ а това е доста добро актьорско изпълнение на Сидеров, кефи ме наистина: Сергей-гей. Малка пауза –„Гей„ Сергей„ И благодаря за подкрепата, на Златинка също, защото на мен от толкоз „интелигенти„ ми се зави свят.Момчетата в началните коментари реагираха правилно, но веднага се намира някой, който да обяснява защо те са недомислени и не интелигентни кат мен и защото се изразяват кратко, за разлика от мен, но те имат какво да кажат, за разлика от мен.

    ОтговорИзтриване
  15. Kakva zadylbochena diskusiq nad nqkolko hymkaniq!
    Napravo da si pomislish, che v Bylgariq nqma drugi problemi, ami naj-golqmiqt problem sa seksualnite predpochitaniq na bivshiq premier; syshto i erotichnite synishta na shuta na carstvoto....

    BTW, komentarite sa mnogo po-interesni (ot izsledovatelska gledna tochka) ot originalnoto syobshtenie :-)

    ОтговорИзтриване
  16. За да бъдеш абсолютно сигурен в това, че Станишев е гей, той трябва да те е опъвал отзад.

    ОтговорИзтриване
  17. Апостолчо комай е вещ в занаята. :D

    ОтговорИзтриване
  18. Апостолчо ще викаш на оня неудачник, дето те е създал случайно, за да живееш за нищо, а след това да псовисаш за още по- малко.

    Пишляк, не мисли ти за Апостол Апостолов- той, за разлика от теб е много преуспял човек. Мисли за себе си, защото ти си само ена анонимна отрепка от циганската махала на Европа.

    Това е цяла трагедия! На твое място щях веднага да се самоубия.

    ОтговорИзтриване
  19. Неее, баш на теб ще викам Апостолчо - 'щото си (преуспяло?) педерастче и се обиждаш лесно, а това е толкова забавно. И за да съм в синхрон с пошлия ти мангалски стил - иди да го сложиш на майка си, ама го сложи бавно, с лигава усмивка, втренчен поглед и лавров венец на темето.

    ОтговорИзтриване
  20. СМЪРТ ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ ! ДА МУ ЕБА МАЙКАТА ГЯУРСКА ! НЕНОРМАЛНА БЪЛГАРСКА СВИНЯ.

    ОтговорИзтриване
  21. тъкмо се зарадвах на приятната атмосвера царяща в коментарите на този блог и на Инджев (в който скокнах от тук) но да не бях слизал до края на страницата за да видя инфантилните и просташки реплики на Апостолов, Бла и Бозкурт (каквоот и да значи).
    Аз несъм фен на цензурата но така като това е персонално пространство мисля че би било умесно а дори и наложително въпросните кометари да бъдат изтрити... а не да си хабим приказките да ги коментираме и да им се възмущаваме...

    ОтговорИзтриване